93312745_701576890580903_618365373820960

artistă vizuală, performer, manager

ALINA UȘURELU

Colaborează cu membrii comunității de dans contemporan din Romania de 6 ani.

Pe lângă fotografie de dans și performance, creații video pentru promovarea și documentarea proiectelor artistice contemporane, Alina își dorește să dezvolte producția de film de dans în România și lansează propuneri multimedia inovative către coregrafi și dansatori.

În toamna anului 2016 lansează primul film experimental de dans, Up Stairs și începe să faciliteze cursuri de imagine. În 2017 începe proiectul Exposing Movement cu alte 3 artiste vizuale și 3 coregrafe. În 2019 este selectată în programul PACAP (program avansat pentru creație și arte performative) la Forum Danca – Lisabona și începe să creeze și să interpreteze spectacole de dans, instalații și performace-uri cu artiști internaționali.

32948271_10216765464557669_5492813071896
ANDREEA NOVAC

coregrafă, performer, comunicatoare

A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti şi apoi Coregrafia la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „IL Caragiale” București. Este pasionată de creaţie coregrafică, educaţie artistică, discurs teoretic şi performativ. Trece prin numeroase stagii de formare profesională și artistică, participă la rezidențe naționale și internaționale, creează spectacole de dans și performance, coregrafie pentru teatru şi film, lucrează interdisciplinar, susţine ateliere de dans contemporan. A fost coordonator de comunicare și consilier artistic în cadrul Centrului Național al Dansului București, este membru fondator al Asociației Developind Art și colaborează cu artiști și structuri independente sau instituții pentru a susține și dezvolta proiecte în domeniul dansului contemporan și artelor performative.

70514183_119142126131651_286169572245189
IRINA MARINESCU

artistă, performer, producătoare

Irina Marinescu s-a îndrăgostit de dansul contemporan și performance în 2009. De atunci a studiat diferite limbaje de dans și forme ale artelor performative. A lucrat cu Centrul Național al Dansului, a participat la Cultural Management Academy 2019, iar în prezent este artistă și producătoare independentă. Colaborează cu artiști din diferite domenii pentru a crea contexte în care ingredientele principale sunt conexiunile autentice, experimentul și emoțiile

Laura Trocan_fotoBW.jpg
LAURA TROCAN

producătoare

Laura este producătoare de spectacole de dans contemporan și teatru şi are o experiență de aproximativ 10 ani în organizarea de evenimente în domeniul cultural-educativ. Este licențiată în sociologie si are un master în artele spectacolului, obținut în cadrul Centrului de Excelență în Studiul Imaginii.

Timp de doi ani a fost consultant artistic la Centrul Național al Dansului din București, fiind
implicată atât în producția spectacolelor instituției, cât și în organizarea festivalului Like
CNDB și a unor evenimente internaționale.

Începând cu 2018 coordonează proiecte culturale independente și colaborează cu diverse organizații și colective artistice alături de care produce spectacole și organizează evenimente.
Este alături de Developing Art încă de la începuturile asociației, fiind producătoarea
spectacolului Nu o lua personal (coregrafia Irina Marinescu, 2019) și a turneului Too good
not to show it (2020).

Andrei Cincan - portret-6275.jpg
ANDREI CINCAN

designer, scenograf, arhitect

Andrei a studiat la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii ”Ion Mincu” Bucureşti și a făcut parte din echipa de arhitecţi de la Rubrick Studio.

Fiind pasionat de lumea artei, în special de cea a artelor vizuale, a explorat designul grafic prin proiecte de branding şi identitate vizuală. În timpul facultății a întâlnit pentru prima oară arta scenografică. A realizat scenografii şi instalaţii pentru evenimente din cadrul Universităţii ”Ion Mincu”. Aceste experienţe l-au ajutat să îşi descopere şi să îşi dezvolte capacitatea de a minimaliza lucrurile şi de a le exprima într-un mod creativ.

În prezent lucrează ca artist independent în sfera artelor performative și  creează instalaţii şi scenografii în proiecte precum Don’t Bite Your Tongue.