top of page
femme.jpg

femme projects

Femme Monumentale, Femme Végétale

Este un proiect extins dedicat reprezentării și arhetipurilor feminine, sub semnul întrebării a ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi. Femme Monumentale, Femme Végétale a avut loc în Brașov și a constat din trei performance-uri montan urbane și ateliere de dans, sunet și poezie pentru femei și adolescente, pentru atât artiste profesioniste, cât și pentru public larg.

Acest proiect a fost derulat de Developing Art, inițiat de Madira în parteneriat cu I Dance You și finanțat de Primăria Municipiului Brașov. 

EVENIMENTE 

5 ATELIERE de dans, poezie, muzică și terapie somatică

PERFORMANCE la Clopotul de Aur

SPECTACOL de Dans contemporan la Izvor sub Tâmpa

GALERIE FOTO

Femme expérimentale

A fost dedicat artistelor și publicului feminin pasionat de dans din Timișoara, și s-a desfășurat în perioada noiembrie-decembrie 2022. El vine în continuarea proiectului Femme Monumentale, Femme Végétale, dedicat reprezentării și arhetipurilor feminine, sub semnul întrebării a ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi. 

Acest proiect a fost derulat de Developing Art, inițiat de Madira în parteneriat cu I Dance You, implementat cu sprijinul local Unfold Motion și Concentric Projects,  și co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara.

EVENIMENTE 

Performance-ul – Munca, energia și emoțiile intră într-un bar, de Irina Marinescu

tratează subiectul burnout-ului prin prisma experiențelor de lucru. Acesta a fost prezentat pe 26 noiembrie la Teatrul Basca

5 ateliere - laborator transdisciplinare intensive dedicate artistelor locale

6 ateliere de dans contemporan, poezie vie și pictură în mișcare

GALERIE FOTO

MADIRA - casa mamelor care și-au asumat rolul de creatoare și în afara spațiului domestic - este un cadru sigur de susținere, mișcare și de incubare profesională a mamelor (singure) artiste independente prin rezidențe de luat spatiu în Schei, Brașov.

MADIRA 

SITE FEMME DIGITALE

  • Instagram
  • Dribbble

I DANCE YOU

Artiste din Timișoara, uniți-vă!

  • Facebook
  • Dribbble
bottom of page