WhatsApp Image 2021-02-13 at 09.12.43.jp

UNSHAME DANCE

Să vorbim despre dans.

Unul care pornește de la cum te simți, de la personalitatea corpului tău, de la conștientizarea spațiului și ritmului tău interior. Despre cum să îți creezi dansul tău personal.

Propunem un mod de auto-cunoaștere și dezvoltare a capacităților tale kinetice și emoționale. Un mod prin care putem renunța la rușinea de a dansa, pentru că dansul este limba noastră nativă – una pe care o putem vorbi cu toții, chiar dacă nu știm toate regulile gramaticale.

ATELIERE

UNSHAME DANCE

Oferim trei tipuri de ateliere, dedicate celor care cred că nu pot dansa, dar și celor care au descoperit dansul și vor să afle mai mult despre cum își pot personaliza stilul.

Atelierele sunt disponibile în formate diferite, care pot fi parcurse independent unele de celelalte. În același timp, urmate împreună, oferă înțelegeri și abilități complementare.

unshame2-01_edited.jpg

ANATOMICAL

STRUCTURES

Ce mușchi sau ligament îți restricționează mișcarea sau ți-o ușurează? Cum să îți coordonezi corpul într-un mod cât mai eficient, astfel încât doar mișcarea unei mâini să devină un spectacol de dans?

 

Să începem cu auto-cunoașterea: 12 tutoriale disponibile online despre structura anatomică, principii kinetice și noțiuni de mișcare bazate pe aceste informații.

UNSHAME

DANCE

DANCE LIKE EVERY-ONE IS WATCHING

Ateliere de dans contemporan disponibile amatorilor de dans, nivel începător și intermediar, susținute săptămânal de către inițiatoarea programului, Irina Marinescu.

 

Prin întâlniri lunare între dansatorii și coregrafii români și străini se dorește un schimb de experiență și practici, care vor fi mai apoi disponibile amatorilor de dans sub forma unor open-class-uri.

Ateliere de dans dedicate cursanților care vor să își arate super-puterile. În parteneriat cu artiști asociați și cu spațiile de dans contemporan din oraș punem în scenă creația cursanților.

 

Prezentarea are loc în două feluri:

-În dulcele stil clasic, pe o scenă, cu public în carne și oase

-Prin crearea de materiale video, ocazie cu care pot fi explorate noțiuni de imagine de film, video art, Augmented Reality în colaborare cu profesioniști din domeniu.

Facilitat de: Irina Marinescu