top of page

GHID PENTRU DIRECȚIONAREA DE PÂNĂ LA 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT AL PERSOANELOR FIZICE.

La ce contribuie donaţia ta?

 

Administrarea şi mentenanţa unui ONG presupune o serie de cheltuieli recurente  precum plata unui contabil, manager, communicator sau plata uneltelor de comunicare (site-ul, contul de  vimeo, contul de zoom, etc.) care ajung la o sumă anuală de aproximativ 8000 de euro.

 

În momentul de faţă, datorită lipsei unui sprijin financiar constant, aceste cheltuieli sunt acoperite fie din fonduri proprii, fie din finanţările obţinute pentru realizarea şi implementarea proiectelor artistice. Acest lucru afectează şi limitează procesul şi a produsul artistic.

 

Priorităţile noastre sunt producţia artistică şi dezvoltarea de programe interdisciplinare de educaţie alternativă şi credem că este important să alocăm cât mai multe resurse pentru implementarea lor. Orice sprijin venit din partea ta ne va ajuta să ne concentrăm atenţia asupra felului în care creăm pentru comunitate, nu asupra felului în care supravieţuim.

 

Îţi mulţumim!

COMPLETAREA FORMULARULUI nr. 230:

Ce reprezintă formularul de 3.5%?

Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual sau pe 2 ani către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul Asociaţiei Developing Art.

DESCARCĂ FORMULARUL nr.230:

Formularul trebuie deschis cu ultima versiune de Adobe Acrobat Reader.

Care sunt pașii?

  1. Descarcă formularul 230 completat cu datele Asociaţiei Developing Art.

  2. Completează formularul 230. Dacă ai dificultăţi în completarea lui noi am gasit un filmuleţ scurt ca să te ajute. Îl poţi viziona aici.

  3. Trimite declaraţia completată pe mailul nostru asociatia.developing.art@gmail.com și o depunem noi, sau fizic sau prin poştă la filiala administraţiei financiare de care aparţii (adresa din buletin).

 

Fii un susţinător al sectorului cultural independent!

Ne bucuram că ai ajuns pe această pagină. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuţi, descarcă formularul precompletat cu datele Asociaţiei Developing Art, printează-l şi transmite-l colegilor, prietenilor şi familiei.

bottom of page