Cercetare

&

Dans Contemporan

Educatie

Mixed Media

Arte vizuale

Don't bite your tongue

“Don’t Bite Your Tongue” investighează percepţiile legate de sexualitate prin colecţionarea unor poveşti personale, crearea unor contexte de autoreflecție şi chestionarea filtrelor pe care le avem sau nu atunci când ne descoperim identitatea sexuală și de gen. 

Don't take it personally

„Nu o lua personal” este un o invitație într-un spațiu în care emoția devine mișcare, sunet, culoare. Separat și împreună, propunerile celor cinci artiști care colaborează în proiect,  antrenează imaginația și corpul într-o experiență imersivă care își propune să ofere perspective despre somatizare.

A truth, a lie and a list of possibilities

Este primul spectacol al trilogiei Beauty – Disgust – Utopia, în care coregrafa Andreea Novac își întoarce atenția asupra frumuseții, înțeleasă ca experiență de comunicare sau act de descoperire, dezgolit de promisiuni estetice.

Exposing Movement

Apărut din dorinţa unor artiste vizuale de a explora noi forme de exprimare pe suporturi tehnice specifice secolului 19 şi 20, proiectul Exposing Movement a adus împreună o echipă mixtă care a explorat tehnicile fotografiei pe film în relație cu tehnicile de mișcare și intervenție corporală.

Up stairs

UP STAIRS își propune găsirea unor noi modalități de a interacționa cu spațiile personale și publice și de a reacționa la particularitățile arhitecturale ale acestora, folosind limbajului vizual ca mijloc și mediu integrativ al experiențelor interne și exterioare.

  • Facebook
  • Instagram
  • Flickr
  • Vimeo
  • YouTube
  • SoundCloud